Delicte

Percheziții în Brașov, într-un dosar de proxenetism (video)

Percheziții în Brașov, într-un dosar de proxenetism!

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează cinci percheziții domiciliare.

„Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, în perioada mai 2022 – martie 2023, mai multe persoane ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către trei femei, în vederea obținerii unor foloase patrimoniale, activități ce s-ar fi desfășurat pe raza județelor Brașov și Sibiu. De asemenea, polițiștii brașoveni au stabilit că persoanele bănuite de săvârșirea faptelor sunt trei bărbați și două femei, din județul Brașov”, se detaliază într-un comunicat al IPJ Brașov.


Astfel, astăzi, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Brașov, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov și luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Brașov, la domiciliile persoanelor bănuite de săvârșirea faptelor, urmând a fi ridicate bunuri și înscrisuri în vederea continuării cercetărilor.


Totodată, polițiștii brașoveni vor pune în executare șapte mandate de aducere.  Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de sprijinul Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Vezi și: Percheziții în Brașov, într-un dosar de proxenetism (video) […]

Back to top button