Delicte

Pensionara care și-a aruncat la gunoi soțul tranșat va fi judecată pentru omor calificat și…

 
Procurorii au reușit să dovedească faptul că pensionara (fostă profesoară) care și-a tranșat soțul și l-a aruncat la tomberon, în luna septembrie a anului trecut, avea discernământ în acele momente și au trimis-o în judecată. Aceștia au finalizat dosarul și au dispus trimiterea în judecată a femeii pentru omor calificat și profanare de morminte.
În cadrul procesului, fiica din prima căsnicie a victimei s-a constituit parte civilă și pretinde daune de 30.000 de lei – conform stirileprotv.ro suma reprezintă prețul înmormântării tatălui ei. 
Amintim că, inculpata în vârstă de 69 de ani, din Roman, este acuzată că l-a ucis pe bărbatul în vârstă de 74 de ani, apoi l-a tranșat, l-a împachetat și l-a aruncat la gunoi. Deși există înregistrări surprinzând-o cum aruncă sacii la tomberon, femeia nu și-a recunoscut vinovăția. 
 
CITIȚI ȘI:

Pensionara care şi-a TRANŞAT SOŢUL a fost arestată preventiv, urmând să fie expertizată psihiatric

Pensionara care şi-a TRANŞAT SOŢUL a fost reţinută!

Update. ŞOCANT. Şi-a tranşat soţul acasă, apoi a împachetat resturile umane şi le-a dus în alt judeţ, să le arunce la gunoi

CADAVRU TRANŞAT, găsit în bagajele unei femei!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button