Delicte

Pastorul care și-a violat fiicele ani de zile a fost trimis în judecată

Pastorul care și-a violat fiicele ani de zile a fost trimis în judecată

Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu a anunțat azi, că bărbatul de 48 de ani din judeţul Arad care ar fi pastor al comunităţii sale şi care a fost arestat preventiv după ce şi-a violat cele trei fiice, timp de 16 ani, a fost trimis în judecată.
Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul, în perioada 2007-2023, în repetate rânduri, a întreţinut raporturi sexuale, cu trei persoane vătămate minore, aflate în ocrotirea sa, prin constrângere fizică şi psihică şi profitând de imposibilitatea persoanelor vătămate minore de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa”, anunță Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu.

Bărbatul a fost arestat preventiv, în luna februarie, fiind acuzat că, timp de 16 ani, şi-a violat fiicele minore. Fata cea mare, care acum este majoră, s-ar fi destăinuit unor colegi, iar astfel Poliţia a deschis o anchetă.

Potrivit presei locale, fiicele bărbatului, care pe pagina sa de Facebook anunţă că este pastor al comunităţii sale, au acum 15, 17 şi 26 de ani, iar fiica cea mare s-ar fi destăinuit unor colegi prin ce trece atât ea, cât şi surorile ei, iar astfel informaţia a ajuns la Poliţie care s-a autosesizat din oficiu în acest caz.

Fiica cea mare a fost violată de la 9 ani până la 17 ani și a rămas însărcinată cu tatăl ei. Ea a povestit procurorilor că era bătută de multe ori până leșina. Nu putea spune nimic, deoarece era amenințată. Până la urmă, copilul a fost avortat.

Lua ranga să ne dea în cap, ne amenința cu cuțitul, ne lovea cu pumnii, cu picioarele. Totul se întâmpla o dată la trei zile sau uneori la două”, a povestit fata. Era o familie care își izola copiii, nu prea mergeau la școală, iar cele cinci fete nu aveau voie să își facă prieteni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button