Delicte

Păcălită cu o sumă uriașă de un escroc sentimental

Păcălită cu o sumă uriașă de un escroc sentimental. O femeie a ajuns să-i trimită iubitului ei pe care nu l-a întâlnit niciodată uriașa sumă de 80.000 de dolari, dar acum a aflat adevărul despre el și este devastată.

Femeia a fost victima metodei „catfishing”, prin care cineva de pe internet ia poza altei persoane și pretinde că este ea. Astfel, ea s-a îndrăgostit rapid de acel bărbat, a fost convinsă de acesta să-i trimit 80.000 de dolari, iar mai târziu și-a dat seama că iubitul ei nu există în realitate.

Femeia pe nume Terri a început să vorbească pe Facebook cu un bărbat care își spunea Ricardo. I-a spus că este bogat și că este în căutarea cuiva pe care să o răsfețe și că, deși era din Los Angeles, munca îl ținea în Montreal, Canada, așa că nu se puteau întâlni. S-au înțeles destul de repede, spunându-și unul altuia că sunt îndrăgostiți și vorbind la telefon de câteva ori pe zi, potrivit publicației LAD Bible.

După circa o lună de „relație”, bărbatul i-a cerut femeii să investească 10.000 de dolari în criptomoneda Bitcoin și i-a spus că va fi milionară în doar câteva luni.

Treptat, ea a investit 80.000 de dolari, bani pe care i-a trimis presupusului iubit, ca se se ocupe de investiție. Între timp, familia ei s-a îngrijorat și i-a spus că totul este o înșelătorie, dar Terri nu a crezut și a continuat să insiste că Ricardo este real.

Familia a apelat la Dr. Phil, realizatorul unei emisiuni TV celebre, și după câteva cercetări s-a aflat că Ricardo era, de fapt, un bărbat pe nume James, care nu a vorbit niciodată cu Terri. Bărbatul a explicat că nu a fost pentru prima dată când i s-a furat imaginea.

Într-o înregistrare video, el i-a spus lui Dr. Phil că “se confruntă cu acest lucru de peste 10 ani” și speră ca oamenii să înțeleagă că fotografiile sale au fost folosite de escroci și că nu era el.

Păcălită cu o sumă uriașă de un escroc sentimental. Terri, între timp, a spus că i-a fost ‘frântă inima’ să descopere că Ricardo era un escroc, dar a spus că nu-l învinovățește pe James și că ‘nu-l va pocni’ dacă îl va vedea vreodată în persoană.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare