Delicte

Opt dosare penale, după furturi din magazine, în Brașov

Polițiștii au întocmit opt dosare penale, săptămâna aceasta, după furturi din magazine, în Brașov.
În aceste cazuri, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, după cum urmează:

 -La data 25 septembrie a.c., în jurul orelor 10.30, o persoană de sex masculin ar fi trecut linia caselor de marcat fără să achite mai multe produse alimentare, într-un hypermarket, situat pe strada Calea București, din municipiul Brașov. Persoana bănuită a fost identificată de polițiști, iar prejudiciul, de aproximativ 120 lei, a fost recuperat în totalitate.

 -La data 25 septembrie a.c., în jurul orelor 11.00, două persoane de sex feminin au fost depistate după ce ar fi sustras produse pentru curățenie, dintr-un hypermarket, situat pe strada Calea București, din municipiul Brașov. Prejudiciul cauzat, de aproximativ 120 lei, a fost recuperat în totalitate.

 -La data de 25 septembrie a.c., în jurul orelor 18.00, o persoană de sex masculin ar fi sustras, din același hypermarket, diverse produse alimentare, trecând linia caselor de marcat de tip self-service fără a le scana și fără a achita contravaloarea lor. Ulterior, persoana bănuită a fost interceptată de către un agent de securitate și a fost identificată de polițiștii care au întocmit pe numele acesteia un dosar penal. Produsele, în valoare de aproximativ 100 lei, au fost recuperate în integralitate.

-La data de 26 septembrie a.c., în jurul orelor 10:00, o persoană de sex masculin ar fi sustras un aparat electric, în valoare de aproximativ 130 lei, din interiorul unui magazin, situat pe strada Calea București, din municipiul Brașov. Persoana bănuită a fost prinsă în flagrant, în timp ce încerca să fugă. Față de probatoriul existent în dosarul penal constituit de polițiști, s-a dispus luarea masura reținerii tânărului bănuit pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

-La data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, un bărbat ar fi sustras produse, în valoare de aproximativ 500 lei, dintr-un hypermarketul situat pe strada Calea București, din municipiul Brașov. Polițiștii au procedat la identificarea persoanei, un tânăr de 28 de ani,  iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

-La data de 27 septembrie a.c., în jurul orelor 17.30, o persoană a fost depistată după ce ar fi sustras, în timpul programului de funcționare, mai multe produse de igienă personală dintr-un magazin, situat pe strada Carpaților din municipiul Brașov. Polițiștii au efectuat verificări și au identificat persoana bănuită, un bărbat de 48 de ani, care nu era la prima faptă de natură penală comisă, motiv pentru care au dispus masura reținerii acestuia pentru 24 de ore, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

-În data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 15.00, patru persoane ar fi sustras din interiorul unui magazin de bricolaje, situat în municipiul Brașov, pe Calea București, mai multe produse nealimentare, cauzând un prejudiciu de aproximativ 500 lei.  La fata locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a identificat persoanele bănuite ca fiind doi bărbați și două femei, cu vârste cuprinse între 18 și 48 de ani. Și în acest caz prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

-La data de 27 septembrie a.c., în jurul orelor 18.30, trei persoane de sex feminin au fost depistate după ce ar fi sustras produse nealimentare dintr-un hypermarket, situat pe strada Calea București, din municipiul Brașov. Un echipaj de siguranță publică s-a deplasat la fata locului și a identificat persoanele bănuite, cu vârste cuprinse între 18 și 43 de ani. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 860 lei, a fost recuperat în totalitate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button