Delicte

O femeie beată a hărțuit sexual un băiat de 13 ani

O femeie beată a hărțuit sexual un băiat de 13 ani.

O recepționeră de 27 de ani din Marea Britanie, aflată în stare de ebrietate, a încercat să întrețină relații intime cu un băiat de 13 ani, scrie The Sun.

Când s-a apropiat de băiatul care discuta cu un amic într-un parc, Jade Berry s-a așezat între ei și a început să-l mângâie în zonele intime. În timp ce băiatul s-a ridicat pentru a pleca, ea a început să se dezbrace, dar a leșinat după câteva momente. Când a ajuns acasă, băiatul, marcat de incident, i-a spus mamei sale ce s-a întâmplat și aceasta a anunțat poliția.

Jade Berry a fost depistată după ce și-a lăsat cardul bancar și telefonul pe banca din parcul unde a abuzat copilul. Ea le-a spus polițiștilor, la audieri, că nu își mai amintește nimic din cele întâmplate.

Femeia riscă doi ani de închisoare pentru hărțuire sexuală. De asemenea, a fost obligată să poarte o brățară electronică timp de 120 de zile ca parte a unui program de monitorizare a consumului de alcool și va trebui să meargă timp de 35 de zile la un centru de reabilitare și va fi înscrisă, timp de 10 ani, în registrul persoanelor care au comis infracțiuni sexuale.

„Victima era pe o bancă într-o zonă împădurită atunci când acuzata l-a abordat. Nu o cunoștea și era clar intoxicată. S-a pus între cei doi băieți și a început să le mângâie părțile intime, în timp ce făcea comentarii nepotrivite și cu tentă sexuală. I-a spus că “îl va călări până dimineață”. Ei chiar vorbiseră despre faptul că vine petrecerea de aniversare a 14 ani, este clar că știa câți ani are. Băieții au plecat pe loc, iar ea a rămas pe bancă. Și-a dat hainele jos și le-a arătat zona genitală, înainte de a leșina. Ei au filmat scena. Victima a plecat apoi acasă și i-a povestit mamei, care a contactat poliția. Ofițerii au mers la fața locului și i-au găsit cardul de credit și telefonul. Când au ajuns, ea plecase de acolo, dar a fost arestată pe 5 octombrie”, a explicat James Coutts, anchetator.

Femeia avea antecedente. Ea intrase în vizorul poliției în anul 2021, când a fost prinsă băută la volan.  Avocatul ei, John Wyn Williams, a declarat:

„Din păcate, a suferit de probleme de sănătate mintală încă de la vârsta de 15 sau 16 ani, iar pandemia a reprezentat o perioadă deosebit de dificilă pentru ea. Are o natură autodistructivă și din cauza acestei naturi a apelat la alcool pentru a face față problemelor sale, dar acum își dă seama că acesta nu este răspunsul. Există o remușcare sinceră și este empatică față de victimă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button