Delicte

O avere furată din buzunar, la cazino

O avere furată din buzunar, la cazino.

Un cetățean neamț care venise în România să joace la cazino a fost jefuit de un cuplu din Galați. Bărbatul s-ar fi mutat pe un alt scaun și și-ar fi lăsat geaca în care avea 58.000 de euro. Bărbatul păgubit juca la un cazinou de pe Calea Victoriei din București, potrivit stirileprotv.ro.

Avea 58.000 de euro în bancnote de câte 500 de euro. Banii erau băgați în buzunarul gecii pe care o lăsase nesupravegheată pe spătarul scaunului pe care juca până să se mute la un alt aparat.

Pe același scaun s-a așezat o femeie, iar concubinul ei, aflat lângă ea pe un alt loc, a băgat mâna în buzunar, a furat banii și au plecat. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. În filmare sunt observați atât cei doi suspecți cât și cetățeanul neamț păgubit.

Pe cei doi suspecți, polițiștii Sectorului 1 i-au depistat în Galați, au făcut o percheziție la ei acasă și au găsit o parte din bani. A fost nevoie însă și de intervenția trupelor speciale din Galați, dar și de cea a Direcției de Operațiuni Speciale care a investigat cazul cu tehnică specială.

Cei doi apucaseră să cumpere din banii furați mai multe bijuterii, dar au depus și 10.000 de euro la bancă. Anchetatorii au aflat că aceștia plănuiau să își cumpere din banii obținuți și un apartament în Galați.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button