Delicte

O adolescentă și-a ucis bebelușul

O adolescentă și-a ucis bebelușul.

O mamă adolescentă din Marea Britanie a reunoscut, miercuri, că și-a ucis bebelușul în vârstă de 38 de zile, după ce i-a dat o supradoză de paracetamol. Mai multe fracturi au fost găsite pe corpul lui.

Ellie Jacobs, în vârstă de 19 ani, a negat uciderea lui Archie Jacobs atunci când a murit, în iunie 2020. Miercuri, însă, fata a recunoscut fapta, conform dailymail.co.uk.

„Archie s-a născut pe 28 aprilie 2020 și a murit pe 5 iunie, pe când avea doar cinci săptămâni. A murit din cauza unei supradoze de paracetamol. Sfărâmițate, pastilele de paracetamol i-au fost puse în biberon în seara zilei de 4 iunie sau în dimineața zilei de 5 iunie”, a declarat un procuror.

Acesta a mai spus că Ellie Jacobs a recunoscut că i-a pus în biberon doar un vârf de paracetamol.

Când trupul bebelușului a fost examinat au fost descoperite mai multe fracturi – una la piciorul drept, altele la piciorul stâng. Au fost cauzate cu trei până la șapte zile înainte de moartea sa.

Ellie Jacobs avea 16 ani atunci când l-a născut pe Archie și locuia într-un parc de rulote. Cu puțin timp înainte să vină pe lume copilul, tatăl lui a abandonat-o pe adolescentă.

Mama lui Ellie Jacobs și tatăl ei vitreg locuiau în același parc de rulote. Femeia a susținut-o atât pe fiica sa, cât și pe nepotul său până pe 10 mai 2020, atunci când a murit într-un accident provocat de fostul partener al fetei. Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost condamnat la 10 ani și jumătate de închisoare.

Rămasă singură pe lume și fiind doar un copil la rândul său, adolescenta nu a putut face față creșterii unui copil, cu toate că fusese plasată într-un program de protecție a copilului, potrivit Daily Mail. Din jurnalul ei reiese că fata suferea de depresie severă.

După moartea mamei sale, Ellie Jacobs a primit oferte de la rude și prieteni de familie, ca ea și Archie să locuiască cu ei, dar a refuzat. De asemenea, a refuzat inclusiv asistența din partea Serviciilor Sociale pentru a merge și a rămâne la o unitate destinată tinerelor mame vulnerabile. A rămas să locuiască singură, la rulotă cu Archie”, a declarat procurorul de caz, potrivit Adevărul.

O adolescentă și-a ucis bebelușul. Judecătorul care s-a ocupat de cazul adolescentei a declarat că fata a recunoscut că fiul ei a murit din cauză că i-a administrat o supradoză de paracetamol, dar că nu aceasta a fost intenția ei.

Ellie Jacobs își va afla pedeapsa pe 24 mai. Până atunci rămâne în custodia poliției.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button