Delicte

Nereguli descoperite la o societate de prelucrare a lemnului, din județul Brașov

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Brașov – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol au efectuat un control la o societate de prelucrare a materialului lemnos, din localitatea Sânpetru, județul Brașov, unde au constatat nereguli. În Crizbav, polițiștii au identificat 3 persoane care sustrgeau arbori fără drept.

„În cadrul acțiunii derulate la societatea comercială, cu sprijinul personalului silvic din cadrul Gărzii Forestiere Brașov, polițiștii au identificat stocuri mai mari de material lemnos decât cele existente și au stabilit, totodată, că societatea a efectuat un transport de material lemnos, fără a îndeplini codițiile de formalitate.

Pentru neregulile constatate, societatea comercială a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 10.000 de lei și s-a dispus măsura complementară de confiscare valorică a cantității de aproximativ 18 mc. cherestea, în valoare totală de 17.400 de lei.


De asemenea, în urma efectuării unui control în fondul forestier Crizbav, au fost identificate trei persoane care sustrăgeau arbori, din specia gorun, acesția urmând a fi transportați cu un atelaj hipo.
În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, pentru comiterea infracțiunii de furt de arbori tăiați din păduri, dosar aflat sub instrumentarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov”
, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button