Delicte

Morodan zice că nu s-a drogat / Decizia instanței

Morodan zice că nu s-a drogat.

„Contesa digitală” a fost reținută de Poliția Rutieră bucureșteană pentru 24 de ore, fiind acuzată că a condus sub influența drogurilor și a alcoolului și că a comis un accident – Detalii, AICI.

Morodan zice că nu s-a drogat

După reținere, Ana Morodan a fost plasată, astăzi, sub control judiciar pentru 60 de zile, la cererea procurului de caz, așa cum a informat Antena 3. Decizia i-a aparținut instanței de la Judecătoria Sectorului 1.

Conform sursei citate, Ana Morodan a declarat: „Nu am consumat droguri, am o rețetă de la medic. Vă rog nu mai spuneți lucruri neadevărate că eu mereu am fost onestă cu voi (jurnaliștii – n.r.). Am condus fără carnet. Am luat pastile de somn, că sunt insomniacă. N-am primit semnale de la polițiști. Sunt foarte ok. Am condus fără carnet, frate, nu am făcut alte prostii”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Morodan zice că nu s-a drogat / Decizia instanței […]

Willy
1 an în urmă

Panarama aia de Udrea ce mai face, nu scrieti nimic despre ea, sa ne mai inveselim si noi?

1 an în urmă

[…] Influencerița a avut probleme serioase zilele trecute după ce a fost prinsă de polițiști conducând într-o stare… euforică – VEZI. Reținută pentru 24 de ore, „contesa digitală” a fost plasată ulterior sub control judiciar – Detalii, AICI. […]

Back to top button