Delicte

Minore exploatate SEXUAL în saloane de masaj erotic şi nu numai

 
Mascaţii, alături de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi de procurorii DIICOT, au descins, în această dimineaţă, la locuinţele unor persoane suspectate că au recrutat minore, pentru a le pune să se prostitueze. 
Descinderile au avut loc în municipiul Bacău. Anchetatorii susţin că un bărbat şi o femeie ar fi recrutat minore având între 15 şi 17 ani, în perioada 2013-2015, punându-le să se prostitueze. Cei doi le-ar fi oferit adăpost şi, „profitând de starea lor de vulnerabilitate, prin constrângere sau înşelăciune”, le-ar fi obligat să practice cea mai veche meserie din lume, conform unui comunicat remis de Poliţia Română.
„Activitatea infracţională s-ar fi desfăşurat, în cazul femeii, sub acoperirea unor saloane de masaj erotic din Bacău, unde, atât cea în cauză, cât şi tinerele recrutate de aceasta şi-ar fi oferit serviciile sexuale în schimbul unor sume de bani cuprinse între 100 şi 300 de lei”, se menţionează în comunicat.
Clienţii ar fi fost racolaţi cu cărţi de vizită distribuite de taximetrişti, precum şi prin anunţuri pe internet şi în presa locală. 
„În cazul bărbatului cercetat, victimele ar fi fost exploatate în diferite apartamente sau în zona unor hoteluri”, au precizat anchetatorii.
Opt persoane au fost duse la audieri, la sediul DIICOT Bacău. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button