Delicte

Milionarul brașovean Călin Donca, reținut de anchetatori

Milionarul brașovean Călin Donca a fost reținut de anchetatori și propus spre arestare preventivă.

El și două femei – Buzatu Ileana-Oana și Dobre Iulia-Elena – sunt propuși spre arestare preventivă, la Tribunalul Brașov. Cererea de arestare preventivă a fost formulată de procurori. Afaceristul Călin Donca a fost reținut pentru 24 de ore și este propus spre arestare preventivă pentru 30 de zile. Potrivit spynews.ro, el este acuzat, printre altele, de evaziune fiscală. Călin și Orianda Donca au o avere evaluată la milioane de euro.

Călin Donca este cunoscut în domeniul energiei, dar cochetează și cu televiziunea, având apariții inclusiv în emisiuni precum „Chefi la cuțite” de la Antena 1 și „Mămici de pitici, cu lipici” de la Antena Stars. „Eu am fost născut în Reșița, într-o garsonieră de 20 de metri pătrați. Vin de la o condiție normală, iar lucrul acesta a fost și o bucurie și mi-a creat foamea să reușesc. Eram sătul de sărăcie, mâncam în fiecare zi pâine și ulei. Treptat, am făcut tot pe mâinile noastre, a fost o bucurie că am putut să facem”, spunea Călin Donca, la „Chefi la cuțite”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button