Delicte

Material lemnos confiscat de polițiștii din Zărnești

Material lemnos confiscat de polițiștii din Zărnești, județul Brașov.

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Zărnești, în timp ce desfășurau activități operative pe raza localității de competenţă, acționând cu preponderență pentru combaterea delictelor silvice, au oprit în trafic la data de 17 martie 2023, în jurul orelor 10.30, o autoutilitară în care se transporta material lemnos.
La volanul autoutilitarei a fost identificat un bărbat din orașul Zărnești. În urma verificărilor efectuate asupra mărfii transportate, poliţiştii au constatat faptul că, pentru întreaga cantitate de aproximativ 3 m.c. material lemnos, aflată în mijlocul de transport, nu erau emise documente specifice de proveniență.


Întrucât transportul interceptat nu îndeplinea condițiile de legalitate, materialul lemnos, din specia fag, a fost confiscat şi predat în custodie unui reprezentant din cadrul Regiei Publice Locale a Pădurilor Piatra Craiului-Zărnești. Față de conducătorul vehiculului, poliţiştii au luat măsura sancționării contravenționale în conformitate cu prevederile legii silvice”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, subcomisar Florentina Manolache.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button