Delicte

Material lemnos confiscat de polițiștii din județul Brașov

Material lemnos confiscat de polițiștii din județul Brașov…


„La data de 1 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Tărlungeni au desfășurat activități operative pe raza de competenţă, acționând cu preponderență pe linie de silvicultură.
Astfel, în jurul orei 17.30, polițiștii au observat un autoturism care, în apropierea echipajului de poliție, a părăsit partea carosabilă și s-a îndepărtat cu viteză sporită spre liziera pădurii.


După interceptarea autoturismului, polițiștii au efectuat controlul acestuia, ocazie cu care au descoperit șapte arbori fasonați, din speciile carpen și alun. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 29 de ani, din satul Zizin, comuna Tărlungeni, județul Brașov.


În cauză, polițiștii au procedat la confiscarea materialului lemnos și la ridicarea unui motofierăstrău mecanic cu lanț, în vederea continuării cercetărilor în cadrul dosarului penal constituit, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere fără drept de arbori din fondul forestier national”, a detaliat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Potrivit acestuia, activitățile procedurale se desfășoară sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button