Delicte

Magazin din Alba, „țepuit” de un brașovean

Un magazin din Alba a fost „țepuit” de un brașovean. Bărbatul a cauzat un prejudiciu de peste 14.000 de lei. El a fost reținut de anchetatori pentru 24 de ore.
Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba l-au identificat și reținut pe bărbatul de 30 de ani, din comuna Lisa, județul Brașov. El este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune.
La sfârșitul lunii iulie, bărbatul i-ar fi apelat telefonic pe administratorul și pe angajata unui magazin din Ocna Mureș. Atribuindu-și calitatea falsă de reprezentant al unui serviciu de plăți, le-ar fi cerut să îi comunice mai multe coduri pentru achiziționarea de carduri paysafe, în valoare totală de 14.500 de lei.
Domiciliul bărbatului a fost percheziționat ieri, 20 decembrie.
Acțiunea s-a desfășurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud. Cu ocazia percheziției în cauză, agenții au ridicat telefoane mobile și cartele SIM în legătură cu care există suspiciunea că ar fi fost folosite în activitatea infracțională precum și importante sume de bani.
Întregul prejudiciu a fost recuperat și restituit persoanei păgubite, conform IPJ Alba. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului.  Se fac cercetări și pentru identificarea posibililor săi complici, conform Poliției.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button