Delicte

La volan, în județul Brașov, drogat cu amfetamină și cannabis

La volan, în județul Brașov, drogat cu amfetamină și cannabis. Așa a fost depistat un tânăr de 24 de ani. El șofa pe raza stațiunii Râșnov, când a fost oprit de polițiști.


„La data de 11 octombrie 2022, în jurul orei 16.40, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr în vârstă de 24 ani, care conducea o autoutilitară pe raza localității Râșnov, din județul Brașov.
La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv la substanțele amfetamină și THC-5 (CANABIS). În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor psihoactive în organism”
, a detaliat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.


Agenții continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Dosarul este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.

Acțiune educativă, în Săcele și Brașov


Tot ieri, polițiștii au desfășurat o acțiune pe linie antidrog. Aceasta a avut loc în școli din Brașov și Săcele. Polițiștii din cadrul Biroului de Siguranță Școlară și ai Poliției Municipiului Săcele, împreună cu specialiști din cadrul Agenției Naționale Antodrog – Centrul Brașov, au desfășurat activitățile preventive la două unități de învățământ situate în municipiile menționate.


S-a discutat despre comportamentele violente sau de tip bullying, despre modalitatea de asigurare cu pază/sisteme de supreveghere. De asemenea,  s-a vorbit despre prevenirea consumului de tutun, alcool și substanțe psihoactive interzise.
Un alt subiect atins este cel privind  răspundere penală.
Beneficiarii activităților au fost 240 de elevi și 8 cadre didactice.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button