Delicte

La volan fără permis cu proprietara mașinii în dreapta sa

La volan, fără permis, cu proprietara autoturismului în dreapta sa. Este cazul unui bărbat de 42 de ani. Polițiștii din Făgăraș, jud. Brașov, l-au oprit pentru control.


„În fapt, la data de 09 decembrie 2022, în jurul orei 08.35, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat în vârstă de 42 ani care conducea un autovehicul pe raza localității Șercaia din județul Brașov, iar în calitate de pasager, în autovehicul se afla o femeie, proprietara vehiculului în cauză.
În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autovehiculul i-ar fi fost încredințat spre a fi condus pe drumurile publice de către femeia ce se afla pasager, deși aceasta cunoștea că bărbatul nu deține permis de conducere”, au informat reprezentanții Poliției Județene Brașov.


Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.
Aseară, polițiștii din Râșnov au depistat un septuagenar care șofa băut.
Bărbatul în vârstă de 73 ani conducea un autovehicul pe strada Izvorului din Râșnov.
La verificarea cu etilotestul a rezultat că avea 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. În consecință, el a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button