Delicte

Influenceriță condamnată după ce a mințit cu privire la copiii ei

O influenceriță în vârstă de 30 de ani, din California, a fost condamnată după ce a mințit că un cuplu a vrut să-i răpească pe cei doi copii ai ei. Mai întâi, femeia a raportat acest lucru la Poliție, apoi pe internet, pare-se pentru a strânge urmăritori. Pentru faptele sale, ea a fost condamnată la 3 luni de închisoare, dintre care una cu executare.

În plus, nu mai are voie să posteze pe rețelele de socializare timp de un an, cât se și află sub supraveghere.


În decembrie 2020, Katie Sorensen a mers cu copiii la un magazin, a făcut cumpărături, iar câteva minute mai târziu a sunat la Poliție pentru a raporta că un cuplu a încercat să-i răpească pe micuții ei, potrivit nytimes.com. După o săptămână, ea a postat pe Instagram un video în care a povestit cum un cuplu a încercat să-i răpească fetița de 1 an și băiețelul de 4 ani, la magazinul din Petaluma, Calif. În filmuleț a spus că vrea să-i atenționeze pe ceilalți părinți cu privire la pericol.

A spus că a fost urmărită de cuplu prin magazin, că aceștia au făcut comentarii la adresa copiilor și că au încercat să-i răpească. Filmulețul a fost vizionat de mai bine de 4 milioane de ori, iar Katie a apărut și la știrile locale. Mai mult, la Poliție, ea a indicat un cuplu surprins de camerele de supraveghere, acuzându-i pe oameni că ei au încercat să-i răpească pe copii.

După ce au fost identificați de polițiștii, soții au declarat că doar au mers la cumpărături la acel magazin și că sunt de acord să colaboreze în cadrul anchetei. În 2021, Katie a ajuns din reclamantă… inculpată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button