Delicte

Închisoare pentru un bărbat care a furat 1 leu

Închisoare pentru un bărbat care a furat 1 leu.

Un constănțean a fost condamnat la 5 ani de închisoare după ce a furat 1 leu de la un copil. Sentința nu este definitivă, conform știrileprotv. El a mai fost condamnat anterior la închisoare, tot pentru tâlhărie.

Incidentul s-a produs în fața unui magazin din comuna Mihail Kogălniceanu. Tâlharul a prins de mână copilul care voia să intre în magazin și i-a cerut 2 lei. Minorul s-a speriat și i-a dat 1 leu, dar infractorul a fost prins la scurt timp de către polițiști. Acesta se afla în stare de recidivă postexecutorie, pentru că în 2020 a fost eliberat din închisoare după săvârșirea pedepsei tot pentru furt.

Camerele de supraveghere din fața magazinului au surprins mai multe momente în care bărbatul încerca să tâlhărească oamenii. I-a bruscat pe aceștia pentru a primi bani, iar în fața anchetatorilor a negat aceste fapte.

Bărbatul a primit 5 ani de închisoare având în vedere că este recidivist și nu contează suma care a fost furată, pentru că legea este aceeași indiferent de pagubele făcute.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare