Delicte

Hoți de biciclete, reclamați de un brașovean care i-a văzut cărând una cu tot cu sistemul antifurt

Doi hoți de biciclete au fost reclamați de un brașovean care i-a văzut cărând una cu tot cu sistemul antifurt.
Agenții din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție efectueză cercetări pentru furt.


„Astfel, la data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 18.50, un cetățean, care se deplasa pe o stradă din municipiul Brașov, a anunțat telefonic unitatea de poliție după ce a observat că doi tineri transportă pe brațe o bicicletă ce are un sistem antifurt aplicat la una dintre roți.


Față de coordonatele date de persoana care a făcut sesizarea, polițiștii s-au deplasat în zona indicată și l-au identificat inițial pe unul dintre cei doi tineri ce se afla în posesia bicicletei și care fusese prins de către bărbatul care a făcut sesizarea. Ulterior polițiștii l-au identificat și pe celălalt tânăr participant și au stabilit că ambii sunt din comuna Tărlungeni, județul Brașov”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Bicicleta astfel recuperată a fost înapoiată deținătorului, căruia polițiștii i-au transmis și recomandări pentru asigurarea bicicletei.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button