Delicte

Ghinion pentru un spărgător de autoturisme din județul Brașov

Ghinion pentru un spărgător de autoturisme din județul Brașov… Bărbatul și-a ales o mașină în care nu a găsit nimic de interes, apoi a fost reținut de polițiști pentru tentativă la furt calificat. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Zărnești au reușit identificarea și prinderea lui.

„Cercetările efectuate de polițiști au arătat faptul că, în noaptea de 12/13 iulie a.c., persoana bănuită ar fi distrus luneta autoturismului, ce se afla parcat la intersectia DN 73 A cu drumul spre Valea Munteanului, din localitatea Poiana Mărului, județul Brașov, după care ar fi pătruns în interior, dar nu ar fi descoperit bunuri pretabile a fi sustrase.


Astfel, în urma activităților operative desfășurate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea furtului, respectiv un bărbat din comuna Crizbav, județul Brașov, care fusese condamnat anterior pentru alte fapte de natură penală.
Polițiștii au dispus la data de 18 iulie a.c. măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventiv”
, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, comisar Florentina Manolache.


Persoana bănuită urmează a fi prezentată judecătorului de drepturi și libertăți, din cadrul Judecătoriei Zărnești, cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.

Vezi și: Hoț prins la ieșire din hypermarket, la Brașov (foto)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare