Delicte

Gheboasă este cercetat de DIICOT (surse)

Cântăreţul Gheboasă ar fi cercetat de procurorii DIICOT pentru deținere de droguri în vederea consumului propriu, după ce ar fi fost depistat având asupra sa canabis, potrivit unor surse judiciare citate de presa centrală.


Surse judiciare au precizat, pentru Agerpres, că ar fi vorba despre Gabriel Gavriş, cunoscut drept Gheboasă. În acest dosar, procurorii DIICOT Dâmboviţa au dispus ieri reţinerea a patru persoane, cercetate pentru trafic de droguri.


La data de 01.03.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița au dispus reținerea a 4 inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată. 
Din cercetările efectuate a rezultat că,  perioada iulie 2020  – februarie 2024, la diverse intervale de timp, inculpații au comercializat și  oferit cu titlu gratuit, în diferite ocazii, cantități de canabis, unor consumatori de pe raza municipiului București și a județului Dâmbovița. Materialul probator administrat în cauză a relevat faptul că inculpații și-au creat o rețea stabilă de clienți, comercializând drogul de risc cu prețul de 50 lei pentru o doză, interacțiunea între vânzător și cumpărător realizându-se stradal”, se arată într-un comunicat al DIICOT.


În urma perchezițiilor domiciliare efectuate în municipiul București și pe raza județului Ilfov au fost identificate și ridicate cantități de canabis, mai multe grindere și un cântar de precizie, obiecte purtând urme de materie vegetală, telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă.

Din cercetările efectuate a rezultat că, perioada iulie 2020 – februarie 2024, la diverse intervale de timp, inculpaţii au comercializat şi oferit cu titlu gratuit, în diferite ocazii, cantităţi de canabis, unor consumatori de pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Dâmboviţa. Materialul probator administrat în cauză a relevat faptul că inculpaţii şi-au creat o reţea stabilă de clienţi, comercializând drogul de risc cu preţul de 50 lei pentru o doză, interacţiunea între vânzător şi cumpărător realizându-se stradal”, arată anchetatorii.
Urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dâmboviţa cu propunerea de arestare preventivă a trei dintre persoanele reţinute, pentru o perioadă de 30 de zile, informează DIICOT.

Gheboasă ar fi fost prins cu canabis

În cadrul anchetei, Gheboasă ar fi fost prins cu canabis destinat consumului propriu. „Faţă de un suspect sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere, fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu. Acesta a fost depistat în seara de joi, în municipiul Bucureşti, în timp ce deţinea o cantitate de drog de risc”, se precizează în comunicatul DIICOT transmis astăzi.
Surse judiciare au precizat, pentru Agerpres, că ar fi vorba despre Gabriel Gavriş, cunoscut drept Gheboasă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 luna în urmă

Cioara trebuie să putrezească în pușcărie.

Back to top button