Delicte

Frații Becali, din nou LA ÎNCHISOARE!!! Borcea a fost ACHITAT în Dosarul „Mită la judecătoare”!!!

 

Înalta Curte de Casație și Justiție i-a condamnat astăzi, definitiv, la închisoare pe frații Ioan și Victor Becali în cazul mituirii judecătoarei Gianina Teodorovici, fostă Terceanu.

Ioan Becali a primit 7 ani și 4 luni de închisoare cu executare, din care i se vor scădea 2 ani și 6 luni, perioadă executată. Victor Becali s-a ales cu 5 ani și 8 luni, însă i se reduc 3 ani și 10 luni, de asemenea, executați.

La rându-i, Gianina Teodorovici (ex-Terceanu) a primit 7 ani de detenție, confiscându-i-se suma primită de la frații Becali, de 185.000 de euro, considerată mită, pentru că a încercat să-i scape de închisoare în Dosarul Transferurilor.

În ceea ce-l privește pe Cristi Borcea, care n-a recunoscut că a mituit-o pe Terceanu, el a fost achitat (probabil, din lipsă de probe). Fostul acționar principal al FC Dinamo rămâne, însă, cu pedeapsa primită în Dosarul Transferurilor, de 6 ani și 4 luni de închisoare.

Potrivit DNA, în februarie 2009, Geaninei Terceanu, judecător la Tribunalul București, i-a fost repartizat Dosarul Transferurilor, pe 3 aprilie 2012 ea dând sentință de achitare în caz, pentru toți inculpații, susținând că nu există infracțiunile de evaziune fiscală și înșelăciune.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button