Delicte

Florin Salam – acces de furie în Poiana Brașov / Distrugere de mobilier

Florin Salam – acces de furie în Poiana Brașov.

Cunoscutul manelist ar fi avut o ieșire nervoasă la un hotel din stațiunea brașoveană amintită. Potrivit Spynews, Florin Salam ar fi devenit extrem de irascibil, bănuind că amicul Laurențiu Aliuță ar râvni la soția sa.

Florin Salam – acces de furie în Poiana Brașov. Deși fiul fostului fotbalist Marian Aliuță ar fi negat acest lucru, manelistul și-ar fi pierdut controlul și ar fi distrus piese de mobilier din hotelul unde erau cazați.

Conform sursei citate, Laurențiu Aliuță ar fi plecat imediat la București.

Acum, Florin Salam are probleme mai mari. El a fost audiat în calitate de martor într-un dosar de cămătărie și proxenetism.

Poliția Română a informat, zilele trecute, pe această temă: „Mai multe persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituției, în Sectorul 5 București, dar și în alte localități din țară, obținând foloase patrimoniale de pe urma acestei activități, care ar fi fost desfășurată de mai multe femei. De asemenea, din cercetări s-a stabilit că unele dintre persoanele bănuite ar fi oferit sume de bani cu dobândă impusă și termen de restituire”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
6 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

DIN CIORILE ĂSTEA BORÂTE NICI SĂPUN NU IESE.

Willy
1 an în urmă

Sa ne mai si radem de latraii putinisti. ”Lordul către majordom: John, n-am mai văzut căinele de vreo 2 zile, știi ceva? Sir, l-am împușcat, l-am prins făcând politică. Bravo John dar cum ți-ai dat seama că face politică? Sir,… Citeşte mai mult »

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Ia să râdem de waxeri. Lătrăule, ia hămăie tu rezultatul la întrebarea asta: cât face 1 + 1?

Jan din capu'satului
1 an în urmă

Tiganu-i țigan si-n ziua de Paști…ce sa ceri unor analfabeți care peste noapte au ajuns vedete…pentru nația lor …

1 an în urmă

[…] de copii și părinții lor au trăit clipe de coșmar într-o tabără pentru schi organizată în Poiana Brașov. Au plătit câte 2.000 de lei de persoană, dar mulți dintre elevi au făcut toxiinfecție […]

1 an în urmă

[…] și până în 23 februarie au fost înregistrate aproape 800.000 de treceri prin turnichete în Poiana Brașov. Cel mai mare număr de treceri a fost înregistrat în 16 februarie, […]

Back to top button