Delicte

Flagrant… Bărbat din județul Brașov, prins în timp ce transporta motorină furată din autovehiculul de serviciu (foto)

Un bărbat din județul Brașov este cercetat penal după ce ar fi furat motorină din autovehiculul de serviciu timp de câteva luni. El a fost prins în flagrant în timp ce transporta combustibilul furat. El îl ducea de la locuința sa, din Tărlungeni, spre Feldioara.

Polițiștii au fost sesizați în data de 27 aprilie, în jurul orei 17.00, de către administratorul unei societăți comerciale, cu sediul în satul Cărpiniș, județul Brașov, cu privire la faptul că un angajat ar fi sustras motorină, în ultimele 3 luni, din rezervorul unui camion al cărui gestionar era.

„Activitățile urgente întreprinse de către polițiști au dus la depistarea și oprirea în trafic pe DN 13, la ieșirea din municipiul Brașov spre comuna Feldioara, a autoutilitarei respective, la volanul căreia se afla chiar angajatul societății, un bărbat de 37 ani, din satul Tărlungeni, județul Brașov.
În urma controlului efectuat, în bena camionului au fost descoperite mai multe butoaie de tablă cu capac, în care se afla cantitatea de aproximativ 1000 litri de motorină.


Din ancheta desfășurată a rezultat faptul că bărbatul bănuit de comiterea faptei ar fi sustras cantitatea respectivă, începând cu luna martie și până în data de 27 mai a.c., din rezervorul aceluiași camion, iar combustibilul l-ar fi depozitat la locuința sa din satul Tărlungeni. În data de 27.05.2023, bărbatul ar fi decis să transporte combustibilul spre comuna Feldioara, moment în care a fost depistat de organele de poliție
”, a detaliat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Florentina Manolache.

Bărbatul de 37 de ani este cercetat pentru „delapidare”. El a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button