Delicte

Femeie înșelată cu 140.000 de euro de un escroc sentimental

Femeie înșelată cu 140.000 de euro de un escroc sentimental. Linda Young, o femeie divorțată aflată la a doua tinerețe a fost înșelată cu 120.000 de lire sterline (peste 140.000 de euro) de un escroc sentimental de care s-a îndrăgostit. Cazul ei a fost relatat duminică de BBC News.

După ce a divorțat, Linda Young – administrator școlar în domeniul educației speciale – s-a trezit singură. Copiii ei absolviseră facultatea și plecaseră din casă. Și-a spus că i-ar prinde bine o nouă relație, dar pentru că nu cunoștea prea multe persoane în apropiere, a decis să-și încerce norocul online,  pe un site de întâlniri pentru persoanele de peste 50 de ani.

A întâlnit bărbatul care părea partenerul ideal. Au comunicat zilnic prin intermediul e-mailurilor și apelurilor telefonice nocturne.

„A fost atât de iubitor și de grijuliuPur și simplu nu puteam opri adrenalina. Dădea dependență. De fiecare dată când îmi suna telefonul sau când primeam un mesaj de la el, întreaga mea lume se aprindea”, își amintește femeia. 

A ajuns să se îndrăgostească „până peste cap” de individ și spune că ce i-a apropiat cel mai mult a fost pasiunea lor comună pentru câini. Visa deja la viitoarea lor viață împreună. Bărbatul a încurajat-o să-și facă planuri comune pe termen lung, iar mai târziu a început să-i ceară bani pentru a investi „în numele lor”.

Mărturisește că a avut o strângere de inimă când a început să-i trimită bani, dar bărbatul, despre care avea să înțeleagă mai târziu că a manipulat-o emoțional, a știut s-o liniștească.

„Dar noi doar investim în viitorul nostru. Toate acestea se vor întoarce la noi”, îi spunea acesta, potrivit mărturisirilor Lindei Young. 

În decurs de șase luni i-a trimis mai mult de 120.000 de lire sterline, echivalentul a peste 140.000 de euro, bani pe care nu i-a mai recuperat. 

„Mi-a luat mult timp să trec peste rușine”, a mărturisit femeia, potrivit sursei citate. Acum privește experiența ca pe o „nebunie temporară” și spune că a fost pur și simplu „vrăjită” de bărbatul care i-a luat banii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button