Delicte

Elev cu nevoi speciale, lovit de profesoară

Elev cu nevoi speciale, lovit de profesoară

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru purtare abuzivă după ce o profesoară ar fi lovit un copil în timp ce supraveghea elevii, după orele de curs, la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Paul Popescu Neveanu” din Timişoara, relatează News.ro.

Potrivit IPJ Timiş, este vorba despre un elev instituţionalizat, în vârstă de 13 ani, care ar fi fost lovit. Mama acestuia a sesizat Poliţia.

„La data de 24.05. 2023, poliţiştii Secţiei 1 Urbane Timişoara au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 13 ani, în timp ce afla în incinta unui centru şcolar din Timişoara unde este instituţionalizat, ar fi fost lovit de către un cadru didactic”, a transmis IPJ Timiş.

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă şi continuă cercetările pentru stabilirea întregii situaţii de fapt.

Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Paul Popescu Neveanu” din Timişoara se adresează copiilor cu cerinţe educaţionale speciale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button