Delicte

Depistat în timp ce șofa băut, în miez de noapte, pe o stradă din Brașov

Un tânăr de 26 de ani a fost depistat șofând sub influența alcoolului, pe raza municipiului Brașov. El a fost oprit de polițiști duminică noapte, în jurul orelor 2.30, pe str. 13 Decembrie.


„În timpul efectuării controlului, polițiștii au observat în comportamentul conducătorului auto că acesta părea a fi sub influența alcoolui, motiv pentru care au procedat la testarea bărbatului din punct de vedere al stabilirii prezenței alcoolului în organism, iar rezultatul a indicat o valoare de 0,75 mg/lalcool pur.
Având în vedere rezultatul obținut, polițiștii au condus persoana la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, subcomisar Florentina Manolache.
Dosarul penal este instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Tot duminică, agenții Poliției Stațiunii Bran au desfășurat o acțiune pe linie rutieră care a vizat respectarea regulilor de circulație pe drumurile publice.
În timpul acesteia, în jurul orei 08.30, polițiștii au oprit un bărbat în vârstă de 53 ani care conducea un autoturism pe DN 73F, din Moieciu.
Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,44mg/l alcool pur în aerul expirat. În consecință, el a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.


În jurul orei 10.00, polițiștii au oprit un autoturism care circula pe DN 73, din directia Moieciu către Bran, fiind condus de un bărbat de 46 ani.
Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, polițiștii au efectuat verificări în bazele de date aparținând Poliției Române, ocazie cu care s-a stabilit că acesta avea carnetul suspendat.
Prin urmare, polițiștii i-au întocmit șoferului dosar penal. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoaria Zărnești.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button