Delicte

Codleni prinși în timp ce vindeau ilegal articole pirotehnice, de Crăciun

Codleni prinși…

Polițiștii din Codlea efectuează cercetări față de două persoane care intenționau să vândă ilegal articole pirotehnice.


„Astfel, la data de 25.12.2023, polițiștii au organizat și efectuat o acțiune specifică acestei perioade din an, ocazie cu care au depistat pe strada Nordului, din municipiul Codlea, doi bărbați care intenționau să vândă articole pirotehnice. În cadrul controlului au fost identificate 4 cutii de dimensiuni mici, cu 60 de petarde/cutie, 5 cutii de dimensiuni medii, cu 15 petarde/cutie, 3 cutii de petarde cu câte 10 petarde/cutie și 60 de din categoria P1, acestea fiind împrăștiate în două cutii.


Produsele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză, a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de «orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept» prev. și ped. de art. 37 lit. a, din Legea nr. 126/1995 republicată, urmând ca la finalizarea acestora, sub coordonarea unui procuror desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, să fie dispuse măsurile legale”
, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
4 luni în urmă

[…] aceste zile, zeci de persoane au avut de suferit, la propriu, din cauza petardelor. În afara cazului prezentat mai sus, s-au mai înregistrat și altele grave, așa cum a prezentat […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare