Delicte

Călugăr arestat pentru act sexual cu un minor

Călugăr arestat pentru act sexual cu un minor

Un călugăr de la Mănăstirea Frăsinei și un îngrijitor al lăcașului de cult au fost arestați pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor. Potrivit unor surse judiciare, minorul în vârstă de 9 ani le-a spus părinților că a fost agresat sexual de un tânăr.

Părinții copilului, domiciliați în comuna Muereasca, au mers la Poliția Râmnicu Vâlcea și au depus o plângere penală.
După cercetări, polițiștii au descoperit că, în realitate, minorul a fost supus unor perversiuni sexuale inclusiv de către călugărul de la Mănăstirea Frăsinei.

Se pare că cel mic a fost ademenit în chilia monahului, iar scenele care se petreceau erau filmate.

Atât călugărul în vârstă de 40 de ani, cât și bărbatul care filma și, de asemenea, profita de actele sexuale, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Călugăr arestat pentru act sexual cu un minor. Până la finalizarea procesului, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi riscă până la șapte ani de închisoare, potrivit gazetavalceana.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 luna în urmă

Devianții de soiul lui vilighei, lătrăul din presa brașoveană cu pseudonim săsesc, lovesc din nou. Pentru ăștia trebuie redeschise ocnele.

Back to top button