Delicte

Brașovean prins la furat de haine, în mall

Brașovean prins la furat de haine, în mall…

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție au dispus reținerea unui bărbat care a încerat să sustragă haine dintr-un magazin de profil.


„La data de 17 februarie a.c., polițiștii brașoveni au fost sesizați de către reprezentantul unui magazin, care ar fi surprins un bărbat în timp ce încerca să părăsească unitatea economică cu două geci, fără a le achita contravaloarea.
Imediat după primirea sesizării, la fața locului a ajuns un echipaj de poliție, care a identificat persoana bănuită, aceasta fiind un bărbat, de 52 de ani, din municipiul Brașov.
Verificările au arătat că, după ce a intrat în magazinul aflat într-un mall, din municipiul Brașov, bărbatul s-a dus la cabina de probă cu mai multe haine. Aici a îndepărtat elementele de securitate ale două dintre aceste produse și a încercat să părăsească unitatea fără a le achita contravaloarea, moment în care a fost intercepat de un agent de securitate”
, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Brașoveanul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și este cercetat pentru furt calificat.
Activitățile de cercetare sunt continuate sub coordoanrea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button