Delicte

Brașov. Șoferi aflați sub influența drogurilor, trădați de comportament

Șoferi aflați sub influența drogurilor, trădați de comportament. Unul dintre ei este un tânăr de 19 ani. El a fost depistat șofând sub influența drogurilor în Râșnov, jud. Brașov.

„La data de 22.01.2023, polițiștii Stațiunii Râșnov au oprit pentru control, pe raza localității, un autoturism care era condus de un tânăr de 19 ani. Întrucât persoana prezenta indicii în comportament că s-ar afla sub efectul substanțelor interzise, polițiștii au procedat la efectuarea unui test pentru detectarea prezenței în organism a substanțelor psihoactive, test care a ieșit pozitiv la substanța «THC-5 (CANNABIS)».
Față de cele stabilite, tânărul conducător auto a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de mostre biologice, pentru a se stabili cu exactitate substanța identificată de aparat”, au informat reprezentanții IPJ Brașov. Polițiștii au întocmit dosar penal. Ei fac cercetări pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. Cercetările sunt efectuate sub coordonarea unui procuror.

În aceeași zi, polițiștii Serviciului Rutier Brașov au oprit pentru control, în municipiul Brașov, un șofer în vârstă de 35 de ani.
„Întrucât comportamentul acestuia din timpul controlului indica că s-ar afla sub efectul substanțelor interzise, polițiștii au procedat la efectuarea unui test pentru detectarea prezenței în organism a substanțelor psihoactive, test care a ieșit pozitiv la substanța «AMPHETAMINE».
Față de cele stabilite, bărbatul a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței identificată de aparat”, au explicat reprezentanții IPJ Brașov.
A fost întocmit dosar penal și în acest caz. Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror.

Vezi și:

Bărbat prins șofând cu permis fals, în municipiul Brașov

Brașovean reținut după ce a atacat mai multe persoane, inclusiv cu un obiect tăietor, într-un local


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button