Delicte

BRAȘOV. Săceleni suspectați de tâlhării înregistrate pe str. Zorilor și bdul Victoriei

  • talharie_9.jpg

Mai mulți tineri sunt suspectați de comiterea unor tâlhării, în municipiul Brașov. În total, cinci persoane au fost reținute de polițiști, pentru 24 de ore, apoi patru dintre acestea au fost propuse spre arestare preventivă.

„Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data de 29 iunie 2022, în jurul orelor 01.40, în timp ce se aflau pe strada Zorilor din municipiul Brașov, 5 persoane ar fi agresat fizic doi tineri, iar unuia dintre aceștia i-ar fi sustras telefonul mobil. De asemenea, în continuarea cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că, la data de 01 iulie 2022, trei persoane de sex masculin, prin exercitarea de acte de violență, ar fi deposedat un bărbat de mai multe bunuri, în timp ce se aflau pe bulevardul Victoriei din municipiul Brașov, fiind ajutați la săvârșirea faptei de către alte două persoane. În urma unui complex de activități investigativ-operative, polițiștii au identificat persoanele în cauză ca fiind 6 tineri, cu vârste cuprinse între 15 ani și 26 ani și o tânără, în vârstă de 15 ani, toți din municipiul Săcele, județul Brașov”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

„În baza probatoriului administrat în cauză, 5 persoane au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a propus pentru arestare preventivă 4 persoane, instanța dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile față de acestea”, a adăugat sursa citată.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button