Delicte

BRAŞOV. „Ridicaţi” pentru trafic/complicitate la cumpărare de influenţă

 

Un bărbat de 38 de ani, din Săcele – judeţul Braşov, a fost „ridicat” de poliţişti, ieri, având de executat o pedeapsă la 3 ani de închisoare, pentru trafic de influenţă.
Lucrători ai Poliției Municipiului Săcele în colaborare cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov au pus în executare mandatul emis, ieri, de Tribunalul Brașov.

Bărbatul, care era urmărit național, a fost depus în Penitenciarul Codlea. 

Tot ieri, a fost pus în executare şi un mandat emis de Tribunal pe numele unui alt săcelean, de 35 de ani, condamnat pentru complicitate la cumpărare de influenţă. Mandatul a fost pus în executare de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, în colaborare cu lucrărori din cadrul Poliției Municipiului Săcele, de la Biroul de Combatere a Criminalităţii Organizate Brașov și Direcției Operațiuni Speciale. Bărbatul, care era urmărit național, a fost introdus în Penitenciarul Codlea, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, subcomisar Alina Ivan.

Un al treilea mandat a fost pus în aplicare, tot în Săcele, fiind vizat un localnic de 25 de ani, condamnat la 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru furt calificat. Condamnatul, care nu era urmărit naţional, a fost dus la Penitenciarul Codlea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button