Delicte

BRAȘOV. Percheziții într-un dosar de furt calificat și într-unul de proxenetism

 

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov efectuează, în această dimineață, 20 percheziţii și pun în aplicare 6 mandate de aducere, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru constituirea unui grup organizat în vederea săvârșirii de infracțiuni de furt calificat.

„Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brașov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează 20 percheziții pe raza județului Brașov, la locuințele și sediile profesionale ale unor persoane bănuite că, în perioada 2018-2019, ar fi săvârșit furturi de și din case de bani, din unele locuințe și societăți comerciale situate în județele Brașov, Alba, Bacău și Vrancea”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 35.000 de lei.

De asemenea, polițiștii efectuează o percheziție la domiciliul unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de proxenetism, într-un dosar penal aflat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

„La finalizarea perchezițiilor, persoanele bănuite de săvârșirea infracțiunilor cercetate vor fi conduse la audieri, urmând a fi propuse măsuri legale prin unitatea de parchet competentă. Alături de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în acțiuni sunt angrenați colegi de la Centrul Chinologic Sibiu și jandarmi ai cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Brașov”, a precizat reprezentantul IJP Brașov.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button