Delicte

BRAȘOV. Înșelăciune în numele CARP Făgăraș

 

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Făgăraș a fost luată cu asalt de bătrâni care au picat în plasa unor șarlatani, crezând că beneficiază de servicii oftalmologice gratuite, precum și de promoții la cumpărarea unor lentile sau rame. Pensionarii s-au prezentat astăzi la CARP Făgăraș pentru a se asigura că, pe 21 august, vor primi consultații gratuite la ochi, așa cum scrie pe o invitație primită.

Potrivit salutfagaras.ro, în invitație se menționează că ar fi vorba despre o colaborare între CARP și o firmă – Senior Optik (scris cu „k” și nu cu „c”, așa cum este numele unei firme adevărate din domeniu), în cadrul unei campanii naționale intitulate „Ai grijă de ochii tăi”. Conform datelor înscrise, invitația ar fi fost valabilă pentru data de 21 august, între orele 10.00 – 15.00, pensionarii beneficiind de consultații gratuite la ochi cu aparatură computerizată și personal calificat. 

Angajații CAR au aflat cu stupoare că la ei la sediu sunt invitați zeci de făgărășeni pentru astfel de consultații. Potrivit acestora, CARP Făgăraș nu are nici o legătură cu o astfel de campanie și le-au transmis pensionarilor să nu se mai încreadă în astfel de campanii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button