Delicte

BRAŞOV. Condamnaţi pentru spălare de bani, vor rămâne fără peste 300.000 de lei

 
Trei bărbaţi trimişi în judecată pentru infracţiuni de spălare de bani vor rămâne fără 189.493 lei, 120.184, respectiv 18.600 lei, după ce Curtea de Apel Braşov a dispus, ieri, ca sumele respective să fie confiscate de la ei. Decizia a fost dată în urma apelurilor formulate de inculpaţi şi de Finanţele Publice Braşov, privind sentinţa dată de Tribunalul Braşov, pe data de 14 octombrie 2015. 
Atunci, doi dintre inculpaţi, G.Z.A. şi M.V., au fost condamnaţi la câte 2 ani de închisoare cu suspendare, cu termen de încercare de 4 ani şi s-a dispus să le fie confiscaţi 189.493, respectiv 120.184 de lei. Tot atunci, instanţa a decis ca, în cazul celui de-al treilea inculpat, M.L., să înceteze procesul penal, ca urmare a prescripţiei răspunderii penale, dar să-i fie confiscaţi 18.600 de lei. Ieri, Curtea de Apel Braşov a menţinut aceste dispoziţii, decizia fiind definitivă. Sumele de confiscat vor fi reactualizate la data confiscării potrivit indicelui de inflaţie, conform Curţii de Apel Braşov.
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button