Delicte

BRAȘOV. Chirurgul Sorin Baloș rămâne în arest preventiv și de sărbători

  • Screenshot_20211204-233937_Chrome Beta_293122.jpg
 

Chirurgul brașovean Sorin Baloș își va petrece și luna decembrie în arest preventiv, pentru luare de mită.

Tribunalul Brașov respinsese prelungirea măsurii preventive, în data de 25 noiembrie, dispunând plasarea inculpatului în arest la domiciliu, dar hotărârea a fost desființată de Curtea de Ape Brașov în 29 noiembrie.

Decizia Curții este definitivă. Prin urmare, Sorin Baloș va sta în arest preventiv până în data de 31 decembrie, inclusiv.

Dr. Sorin Baloş a fost reţinut în data de 2 noiembrie, în urma unui flagrant organizat de procurori la o clinică privată. Potrivit anchetatorilor, el a primit un plic cu 8.000 de lei de la o pacientă pe care o operase la Spitalul Clinic Judeţean de Urgență Braşov. Înainte de operație, ar fi primit un avans de 2.000 de lei.

VEZI ȘI:

Spitalul de Urgență BRAȘOV, în cazul chirurgului acuzat de luare de mită în formă continuată: „Acesta este un act individual și fiecare este răspunzător pentru hotărârile luate”

Update. BRAȘOV. Chirurgul acuzat de luare de mită, propus spre arestare preventivă / Ce a decis Tribunalul

Update BRAȘOV. Flagrantul a avut loc într-o clinică privată / Ce explicație are chirurgul pentru banii „în plic” (VIDEO)

BRAȘOV. Chirurg în flagrant de mită, după un mesaj pe Facebook către Marian Godină


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button