Delicte

BRAȘOV. Au rămas fără lemnele de foc, pentru că n-au putut prezenta documentele de proveniență

 

Trei persoane din Dridif, județul Brașov, au rămas fără lemne de foc și au primit în schimb câte o amendă de 2.000 de lei, în urma unei acțiuni de control ce a fost desfășurată de polițiști la sfârșitul săptămânii trecute, pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de copaci. Cei trei localnici au fost sancționați de agenții Postului de Poliție Voila pentru că nu aveau documente legale de proveniență pentru materialul lemnos (lemn de foc esență fag).
Unul dintre aceștia – un bărbat de 56 de ani – avea 4 mc lemn de foc de esență fag, al doilea – de 63 de ani – avea 4,8 mc de lemn de foc tot de esență fag, iar al treilea – un tânăr de 21 de ani – deținea 7,7 mc lemn de foc, aceeași esență.
Materialul lemnos confiscat a fost predat Ocolului Silvic „Pădurile Făgărașului”, potrivit informațiilor oferite de insp. princ. Remus Marian din cadrul Poliției Făgăraș jurnaliștilor de la fagarasultau.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button