Delicte

BRAȘOV. Amendă de 5.000 de lei, pe linie silvică

 

Polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică Brașov – Biroul Combaterea Delictelor Silvice, în colaborare cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Brașov, au desfășurat în noaptea de duminică spre luni (9 spre 10 august), acțiuni de control, pentru combaterea faptelor ilegale asociate cu deținerea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos.

În cadrul activităților desfășurate, în jurul orei 02.00, pe raza localității Prejmer, polițiștii au oprit în trafic un autocamion cu semiremorcă, încărcat cu material lemnos.

„Cu ocazia verificărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că autovehiculul în cauză transporta o cantitate mai mare de material lemons decât valoarea înscrisă în avizele de însoțire a mărfii. S-a procedat la cubarea materialului lemnos, rezultând un plus de 7,39 mc cherestea rășionoase, în valoare de peste 5.300 lei.
În temeiul prevederilor Legii nr. 171/2010-Rep, a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 5.000 lei, fiind dispusă totodată confiscarea cantității de 7.39 mc material lemnos”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, comisar Alina Maria Ivan.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button