Delicte

Bărbat observat de polițiști locali în timp ce fura o parte din schela pusă la un bloc din Făgăraș

Un bărbat a fost observat de polițiști locali în timp ce fura o parte din schela pusă la un bloc din Făgăraș, județul Brașov.

„În seara zilei de 03.03.2024, polițiștii locali aflați în patrulare au identificat pe strada Câmpului, din Municipiul Făgăraș, o persoană de sex masculin, care a sustras două capete de schelă metalică de la blocurile care se anvelopeaza termic.
La momentul observării echipajului Poliției Locale Făgăraș, acesta a abandonat bunurile sustrase și a fugit spre blocurile ANL, din direcția străzii Salcamului, motiv pentru care acesta a fost urmărit și prins de către polițiștii locali.


S-a procedat la stabilirea identității acestuia în persoana numitului C.P. în vârstă de 29 de ani, apoi la conducerea acestuia la sediul Poliției Locale Făgăraș unde i-au fost întocmite documentele premergătoare cu privire la fapta de FURT, apoi persoana în cauză a fost predată lucrătorilor Poliției Municipiului Făgăraș pentru continuarea cercetărilor”, au informat reprezentanții Poliției Locale Făgăraș.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button