Delicte

Bărbat dat în urmărire, „ridicat” dintr-un autoturism parcat în Brașov, în care se afla și…

Bărbat dat în urmărire, „ridicat” dintr-un autoturism parcat în Brașov. În mașină se afla și câinele său, dintr-o rasă periculoasă. În fapt, primul care a atras atenția a fost chiar patrupedul. Un brașovean a sunat la 112, pentru a semnala prezența animalului pe stradă. Ulterior, jandarmii i-au găsit pe câine și pe stăpân în mașina parcată. În timpul verificărilor, echipajul de intervenție a stabilit că bărbatul are emis mandat de executare a unei pedepse la închisoare. El a fost condamnat pentru infracțiuni rutiere. Persoana în cauză a fost predată polițiștilor.

Ridicat dintr-un autoturism…

„Bărbat urmărit pentru mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, identificat noaptea trecută de jandarmi! Un apel primit prin sistemul 112 prin care ni se semnala prezența unui câine periculos pe strada Avram Iancu din municipiul Brașov s-a dovedit a fi un apel mult mai important pentru colegii noștri.

Ajunși la fața locului pentru a lua măsuri în cazul câinelui agresiv, jandarmilor li s-a comunicat de către apelant că animalul s-a adăpostit într-un autoturism parcat, în care cel mai probabil se afla și stăpânul acestuia. Acest lucru s-a adeverit, pe locul din față al autoturismului aflându-se un bărbat de 30 de ani. După verificarea identității acestuia, jandarmii au aflat că pe numele lui a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o infracțiune la regimul rutier.

Astfel, au fost întocmite în cazul lui toate documentele necesare și a fost predat colegilor de la poliție. În cazul câinelui, au fost anunțate autoritățile competente pentru a fi luat din autoturism, având în vedere că pentru o perioadă va fi despărțit de stăpânul lui”, a declarat Luiza Dănilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov.

Vezi și:

Amenzi de peste 16.000 de lei, în ultimele 24 de ore, în municipiul Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Claudiu hermelin
23 zile în urmă

Sper sa aveti grija de caine…..

Back to top button