Delicte

Bărbat dat în urmărire, „ridicat” dintr-un autoturism parcat în Brașov, în care se afla și…

Bărbat dat în urmărire, „ridicat” dintr-un autoturism parcat în Brașov. În mașină se afla și câinele său, dintr-o rasă periculoasă. În fapt, primul care a atras atenția a fost chiar patrupedul. Un brașovean a sunat la 112, pentru a semnala prezența animalului pe stradă. Ulterior, jandarmii i-au găsit pe câine și pe stăpân în mașina parcată. În timpul verificărilor, echipajul de intervenție a stabilit că bărbatul are emis mandat de executare a unei pedepse la închisoare. El a fost condamnat pentru infracțiuni rutiere. Persoana în cauză a fost predată polițiștilor.

Ridicat dintr-un autoturism…

„Bărbat urmărit pentru mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, identificat noaptea trecută de jandarmi! Un apel primit prin sistemul 112 prin care ni se semnala prezența unui câine periculos pe strada Avram Iancu din municipiul Brașov s-a dovedit a fi un apel mult mai important pentru colegii noștri.

Ajunși la fața locului pentru a lua măsuri în cazul câinelui agresiv, jandarmilor li s-a comunicat de către apelant că animalul s-a adăpostit într-un autoturism parcat, în care cel mai probabil se afla și stăpânul acestuia. Acest lucru s-a adeverit, pe locul din față al autoturismului aflându-se un bărbat de 30 de ani. După verificarea identității acestuia, jandarmii au aflat că pe numele lui a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o infracțiune la regimul rutier.

Astfel, au fost întocmite în cazul lui toate documentele necesare și a fost predat colegilor de la poliție. În cazul câinelui, au fost anunțate autoritățile competente pentru a fi luat din autoturism, având în vedere că pentru o perioadă va fi despărțit de stăpânul lui”, a declarat Luiza Dănilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov.

Vezi și:

Amenzi de peste 16.000 de lei, în ultimele 24 de ore, în municipiul Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Claudiu hermelin
1 an în urmă

Sper sa aveti grija de caine…..

Back to top button