Delicte

ATENȚIONARE valabilă și la BRAȘOV: Nu deschideți mail-urile primite de la „Poliția Română”!

 

Brașovenii și nu numai sunt sfătuiți să nu deschidă mail-uri care par a proveni de la Poliția Română, deoarece sunt false.

„NU DESCHIDEȚI ASTFEL DE E-MAILURI! Ele nu sunt trimise de #PolițiaRomână și sunt false! Polițiștii au demarat cercetări pentru a descoperi sursa acestora și tragerea la răspundere a celor care au trimis mesajele”, au informat reprezentanții Inspectoratului General al Poliției Române.

În mail-urile respective, oamenii sunt anunțați că Poliția desfășoară o anchetă și sunt rugați să deschidă „documentele atașate” pentru a afla mai multe informații și să contacteze avocatul, „dacă este necesar”. Mesajul este semnat de „Chestorul de poliție Liviu Vasilescu”.

„Compliment, Sperăm să acceptați această scrisoare cu bună credință. Sunteți invitat de această notificare la Sediul Poliției Române privind o anchetă în curs de desfășurare”, scrie în partea introductivă a mail-ului, formularea fiind departe de cea a autorităților.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button