Delicte

Arestat pentru furtul unor unelte și materiale de construcție, în județul Brașov

Un bărbat de 21 de ani a fost arestat pentru furtul unor unelte și materiale de construcție, în județul Brașov.


„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurale Voila – Postul de Poliție Cincu efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana cercetată în stare de arest, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
La data de 22 octombrie a.c., în jurul orelor 11.30, polițiștii au fost alertați cu privire la furtul mai multor unelte și materiale de construcții dintr-un imobil situat în satul Cincu, jud. Brașov.


Imediat după primirea sesizării, polițiștii au întreprins activități specifice în urma cărora s-a stabilit faptul că uneltele și materiale de construcții au fost sustrase de la societatea care se ocupa de renovarea unui imobil.
În urma cercetărilor desfășurate polițiștii au reușit pe baza probelor administrate identificarea autorului, în persoana unui tânăr, de 21 de ani, domiciliat în aceeași localitate. Prejudiciul cauzat a fost estimat la suma aproximativă de 1300 lei”, a declarat, astăzi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cincu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”. Dosarul este coordonat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button