Delicte

Alertă dată de un pădurar din județul Brașov

Agenții din cadrul Poliției stațiunii Râșnov au fost alertați, luni, cu privire la faptul că un pădurar, din cadrul Ocolului Silvic Râșnov, ar fi observat mai multe persoane care tăiau material lemnos, în vederea sustragerii, din zona Oprita-fond forestier.


„Polițiștii s-au deplasat de îndată în zona indicată, unde au identificat patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 51 de ani, care ar fi tăiat material lemnos cu ajutorul unui motofierăstrău. Material lemnos l-ar fi tras apoi cu ajutorul unor cai până la cele trei vehicule, cu care intenționau să-l transporte.
Întrucât aceștia nu dețineau documente de legalitate pentru activitatea desfășurată, materialul lemnos, din speciile fag și gorun, a fost confiscat şi predat în custodia reprezentantului Ocolului Silvic Râșnov”
, a informat IPJ Brașov.


Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tăierea fără drept de arbori din fondul forestier național, indiferent de forma proprietate și furtul de arbori doborâți sau rupți”. Agenții au dispus ridicarea celor trei vehicule și a motofierăstrăului, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button