Delicte

Al doilea suspect în cazul tâlhăriei din Tractorul, Brașov, este dat în urmărire

Al doilea suspect în cazul tâlhăriei de nopțile trecute, din cartierul Tractorul din Brașov, este dat în urmărire.
Bărbatul căutat se numește Malacu Marius Alexandru, este născut în 11 septembrie 1986 și este din municipiul Brașov.


Pe numele său a fost emis mandat de arestare preventivă, pentru tâlhărie.
Judecătoria Brașov a dispus emiterea mandatului, pentru o perioadă de 30 de zile (din momentul punerii în aplicare).
Amintim că el și un alt bărbat (care în prezent este arestat preventiv) ar fi comis o tâlhărie, într-un apartament în Tractorul. De frica lor, victima s-a refugiat pe pervazul ferestrei de la dormitor, până au plecat.

Mandatul a fost emis în data de 3 mai. Inculpatul a fost dat în urmărire, dar, pe de altă parte, apare pe site-ul instanței informația că a formulat contestație împotriva deciziei de arestare preventivă.

Cum ar fi fost comisă tâlhăria:

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «tâlhărie calificată».
La data de 02 mai a.c., Poliția Brașov a fost sesizată de către un tânăr, în vârstă de 25 de ani, cu privire la faptul că, în jurul orei 01.00, în timp ce se afla la locuința sa, din municipiul Brașov, a deschis ușa unei cunoștințe de-ale sale, ce era însoțită de un bărbat necunoscut.
Ulterior, în urma unor discuții în contradictoriu, au pătruns în locuința persoanei vătămate și au amenințat-o, fapt ce a determinat-să se refugieze pe pervazul exterior al imobilului.
În continuare, unul dintre agresori a scos la vedere un cuțit de vânătoare și a amenințat victima cu acte de violență, cu scopul de a o determina să revină în imobil. Persoana vătămată a refuzat să dea curs solicitărilor acestuia, drept urmare cei doi agresori i-au sustras din locuință trei telefoane și alte bunuri, în valoare de aproximativ 16 000 lei.
Cercetările efectuate în cauză de către polițiști au dus la identificarea celor doi bărbați bănuiți de săvârșirea faptei, în vârstă de 36, respectiv 37 de ani, și la recuperarea celor trei telefoane mobile sustrase”, au informat reprezentanții IPJ Brașov, în 3 mai.

Vezi și:

Update. Unul dintre suspecții în cazul tâlhăriei din Tractorul este căutat încă de polițiști

Tâlhărie și amenințări cu moartea, într-un apartament din municipiul Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Iorgu
4 luni în urmă

Alt cocalar mizerabil! Asta-i rromania! O țară sigură pentru copiii nostri! Va primi cu suspendare! Viva porcaria usr-ista, lgbtq-ista, progresismul ateu! Suntem praf!

4 luni în urmă

[…] Al doilea suspect în cazul tâlhăriei din Tractorul, Brașov, este dat în urmărire […]

2 luni în urmă

[…] va concerta Vlăduța Lupău în cartierul Tractorul. Evenimentul va avea loc în perioada 28 septembrie – 1 octombrie, pe Strada Turnului, în […]

Back to top button