Delicte

Adept MISA, arestat preventiv pentru viol

Adept MISA, arestat preventiv pentru viol

Un bucureștean, membru al Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), a fost plasat în arest preventiv după ce a fost acuzat de violarea repetată a unei fete de 11 ani din judeţul Vâlcea, potrivit news.ro.

Bărbabul a fost prins după ce a contactat victima și i-a cerut să vină la el acasă, în București.

Faptele au avut loc la sfârșitul anului trecut, însă anchetatorii au adunat recent dovezi pentru a-l acuza pe bărbat.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că inculpatul, membru în Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), în perioada noiembrie- decembrie 2022, în două seri consecutive, în timp ce persoana vătămată în vârstă de 11 ani se afla la locuinţa acestuia, profitând de imposibilitatea minorei de a-şi exprima în mod liber şi conştient voinţa, datorită vârstei fragede, a întreţinut cu aceasta raporturi sexuale”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.
De asemenea, inculpatul este acuzat că în perioada 23-24 februarie a contactat victima prin telefon, cerându-o să vină la locuința sa din București în scopul de a întreține din nou relații sexuale.

Adept MISA, arestat preventiv pentru viol. În cele din urmă, a convins copila să călătorească singură cu mijloace de transport până la locuința sa din București, dar Poliția a intervenit și l-a prins. Iniţial, individul a fost reţinut, iar apoi magistraţii Judecătoriei Vâlcea au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul este cercetat pentru trei fapte de viol.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button