Delicte

Acuzaţi că au spălat bani obţinuţi din jocuri de noroc ilegale! Ce au găsit anchetatorii, la percheziţii

 
Poliţiştii din cadrul IGPR au efectuat 45 de percheziţii, ieri, la reprezentanţii unei societăţi comerciale, aceştia fiind bănuiţi că au prejuciat statul cu peste 150.000 de lei, folosind ilegal jocuri de tip slot-machine.
Potrivit anchetatorilor, cei în cauză ar fi folosit aparatele fără a avea autorizaţii şi licenţă pentru organizarea jocurilor de noroc.
Descinderile de ieri au avut loc pe raza a cinci judeţe: Olt, Gorj, Dolj, Mehedinți și Teleorman. „În urma percheziţiilor, au fost ridicate peste 150 de dispozitive de joc tip slot-machine, fără licenţă, şi au fost indisponibilizaţi peste 35.000 lei. De asemenea, 40 de persoane au fost aduse la sediul I.P.J. Olt, pentru audieri”, au informat reprezentanţii Poliţiei Române.
Patru persoane (asociaţi, administrator, împuterniciţi) sunt cercetate în caz.
După ce ar fi obţinut ilegal bani prin folosirea aparatelor, suspecţii ar fi spălat bani, prin efectuarea mai multor operaţiuni financiare, constând în achiziţionarea şi revânzarea de spaţii comerciale, terenuri, apartamente şi înfiinţarea de noi firme. 
Dosarul penal se află în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Judeţene Olt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button