Delicte

60 de percheziţii în Mureş, într-un dosar privind înmatricularea autovehiculelor second-hand. La acţiuni participă şi ofiţeri din cadrul DGA Braşov

 

Ofițeri de poliție judiciară ai Direcţiei Judeţene Anticorupţie din judeţele Mureş, Alba, Brașov, Bistrița Năsăud, Cluj, Covasna, Sibiu participă la efectuarea a 60 de percheziţii, în Mureş, pentru probarea unor fapte de corupție în legătură cu înmatricularea unor autovehicule aduse din străinătate.
Descinderile au loc sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș şi sunt efectuate la instituții publice și la domiciliile unor suspecţi.

„Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, persoane implicate în activități de evaziune fiscală cu autovehicule second hand realizează și activități de intermediere a înmatriculării autovehiculelor, cu sprijinul unor lucrători din cadrul SPCRPCÎV Mureș, care facilitează depunerea dosarelor de înmatriculare, fără existența unor programări prealabile, aceștia din urmă încălcând dispozițiile legale cu privire la îndeplinirea atribuțiilor de serviciu referitoare la primirea și procesarea dosarelor de înmatriculare a vehiculelor”, se menţionează într-un comunicat remis de DGA.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button