[ViDEO] COVID-19. Dr. Sucharit Bhakdi (Germania): „Toate măsurile duc la autodistrugere și sinucidere colectivă, pentru nimic altceva decât o nălucire” (VIDEO)
Dr. Sucharit Bhakdi, fost profesor la Universitatea Johannes Gutenberg din Mainz și șeful Institutului de Igienă și Microbiologie Medicală din Germania, a făcut declarații care contrazic toate previziunile apocaliptice privind direcția în care o ia pandemia de COVID-19.
Mai mult, el atrage atenția că toate măsurile care s-au dispus de către autorități, pentru prevenirea răspândirii acestui nou coronavirus, duc la „autodistrugere și sinucidere colectivă, pentru nimic altceva decât o nălucire”. În opinia sa, măsurile sunt caraghioase, absurde și primejdioase.
Dr. Sucharit Bhakdi a început interviul postat pe youtube (pe care l-a acordat în data de 18 martie) amintind că animalele și oamenii de pe întreaga planetă coexistă cu „familia” de coronavirusuri și că aceste virusuri pricinuiesc, de obicei, multe boli mărunte, des întâlnite, ale căilor respiratorii.
„Cel mai adesea, infecțiile rămân subclinice, fără simptome. Probleme grave apar aproape numai la pacienți bătrâni, cu alte boli cronice, mai ales de plămâni și inimă.
Când pacienții au în același timp mai multe boli, un agent infecțios nu trebuie considerat singurul răspunzător pentru un deznodământ mortal. Asta s-a întâmplat cu COVID-19, dar asemenea concluzie e falsă și creează primejdia neglijării altor factori importanți”, a precizat omul de știință.
El a explicat și de ce există rate diferite de mortalitate și a pus situația dramatică din China și Nordul Italiei pe seama poluării din aceste zone. Potrivit acestuia, Nordul Italiei și China au în comun poluarea intensă a aerului, cea mai ridicată din lume.
„Nordul Italiei este China Europei. Plămânii locuitorilor de aici au fost atacați timp de zeci de ani”, a afirmat doctorul.
Din punctul lui de vedere, măsurile dispuse de autorități pentru îngrădirea vieții oamenilor sunt „o mare tragedie”. El caracterizează aceste măsuri drept „fără rost”.
Dr. Sucharit Bhakdi susține că virusul nu este diferit de celelalte din familia sa și nu omoară decât oameni care au deja afecțiuni medicale.
„Avem 10.000 de infecții raportate (data 18 martie), 99,5% au simptome ușoare sau deloc. Este greșit și primejdios să vorbim despre 10.000 de «pacienți». «Infecție» nu este același lucru cu «boală». Doar 50 – 60 au fost cu adevărat bolnavi și 30 au murit până astăzi (n.r. 18 martie), în 30 de zile”, a mai declarat omul de știință.
„Nu ne dăm seama că 20, 30, 40 sau 100 de pacienți pozitivi cu alți viruși din grupa coronavirușilor deja mor zilnic”, a mai spus el.
„Concetățenii noștri mai bătrâni au tot dreptul să fie făcute eforturi ca ei să nu se afle între cei 2.200 (n.r. numărul deceselor înregistrate zilnic în Germania, în perioadă obișnuită, conform doctorului) care pleacă zilnic în ultima călătorie. Contactele sociale și evenimentele sociale, teatrul, muzica, vacanțele, călătoriile, sportul – toate acestea îi ajută să prelungească șederea pe Pământ. Speranța de viață a milioane de oameni e scurtată. Apoi, impactul groaznic asupra economiei amenință existența a nenumărate persoane. Urmările asupra îngrijirii medicale sunt profunde”, a mai avertizat el, explicând că se anulează operații, se golesc clinici și se reduce personalul medical.
SURSA VIDEO – AICI!
Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.